Mt. Tabor Outdoor Living

This stunning outdoor living space at the foot of Mt. Tabor features walls that are used for both seat backs, as well as the visual division of patio spaces. Benches line the back yard centerpiece, a custom concrete fire pit. Spaced concrete is used throughout, both on the main patio and as a pathway between the house and the patio, and cantilevered steps lead directly to the back lawn. All of the concrete is a sand finish in pewter.

Location:
Portland, OR (Mt. Tabor)
Completed:
September, 2020
Area:
700 sqft + 60 lf
Type:
Patio, firepit, walls
Design:
GWC & Paradise Restored
Mt tabor sand finish concrete outdoor patio
Mt tabor sand finish spaced concrete walkway
Mt tabor sand finish firepit patio
Mt tabor sand finish concrete patio retaining walls cantalivered steps
Mt tabor sand finish firepit patio outdoor bench
Let’s work together